Acabem amb les teves humitats per sempre Garantit pels nostres sistemes d'última generació i personal especialitzat en les tècniques més modernes d'impermeabilització

Et responem en 60 minuts

Impermeabilitzacions a Barcelona

Quatre Gotes som una empresa d'impermeabilització i rehabilitació de terrasses i terrats amb més de 50 anys d'experiència.

Tenir goteres, humitats o filtracions a casa és un problema important tant per les seves conseqüències sobre l'estructura d'un edifici com pels seus efectes nocius sobre la salut. Per aquesta raó un bon treball d'impermeabilització és la millor solució per evitar aquests problemes. A Quatre Gotes realitzem tot tipus d'instal·lacions i rehabilitacions de cobertes i impermeabilitzacions amb gran professionalitat i garantim sempre un resultat perfecte. A més ho fem de forma ràpida i neta, sempre minimitzant les molèsties.

Som aplicadors autoritzats oficials de la tela elastomèrica de més alta qualitat, de la marca Danosa. En tots els nostres treballs d'impermeabilització utilitzem els millors materials per impermeabilitzar obra nova o reparar goteres i humitats en terrasses i tot tipus de cobertes domèstiques o industrials. El nostre personal està qualificat i format en les últimes tecnologies d'aïllament i impermeabilització.


(Diagrama de les diverses tècniques d'impermeabilització segons l'acabat desitjat. Font: Danosa)

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants del mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

  •  Compliment de terminis: 10/10
  •  Compliment de preus: 10/10
  •  Compliment de qualitat: 10/10
  •  Serietat / Professionalitat: 10/10
  •  Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

50 anys d'experiència

La nostra experiència en impermeabilització de cobertes i centenars de treballs d'impermeabilització són la nostra millor garantia. Ens avalen 50 anys reparant goteres i problemes d'humitats al llarg de 3 generacions.

La millor qualitat/preu

El nostre volum de treball superior a la resta ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es tradueix en una estalvi directe a la teva factura.


Treballs d'impermeabilització recents

Veure més projectes >

On som

New York Office
New York, NY 10017
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google
Mapa
Satélite
100 m 

Horari

  • Dilluns a divendres de 8:00 a 20:30
  • Dissabtes de 8:00 a 15:00
  • Atenem urgències