Empresa d'impermeabilitzacions i reparació de goteres a Barcelona Especialistes en impermeabilització de cobertes de Naus Industrials i Terrasses Comunitaries. 10 anys de Garantia en tots els projectes d'impermeabilització.

Et responem en 60 minuts

Impermeabilitzacions a Barcelona

Empresa d'impermeabilització i rehabilitació de terrasses i cobertes industrials a la província de Barcelona. Més de 50 anys d'experiència.

Realitzem reparació de tota mena de cobertes d'edificis. Som professionals qualificats, amb llarga experiència i de ràpida execució. Fem rehabilitació de terrasses, terrats comunitaris i cobertes industrials. Reparem goteres i humitats per filtració amb els millors materials i oferim 10 anys de garantia. Treballem a tota la provincia de Barcelona i hem realitzat projectes a Sabadell, Terrassa, Granollers o Gavà entre d'altres. 
Tenir goteres, humitats o filtracions a casa és un problema important tant per les conseqüències sobre l'estructura d'un edifici com pels seus efectes nocius sobre la salut. Per aquesta raó una bona feina d'impermeabilització és la millor solució per a evitar aquests problemes. A Quatre Gotes realitzem tot tipus d'instal·lacions i rehabilitacions de cobertes i impermeabilitzacionns amb gran professionalitat i garantint sempre un resultat satisfactori. A més ho fem de manera ràpida i neta, sempre minimitzant les molèsties. Som aplicadors autoritzats oficials de la tela elastomèrica de millor qualitat, de la marca Chova. En tots els nostres projectes utilitzem els millors materials per a impermeabilitzar obra nova o reparar goteres i humitats en terrats, terrasses i tot tipus de cobertes domèstiques o industrials. El nostre personal està qualificat i format en les tecnologies d'aïllament i impermeabilització més modernes.


(Diagrama de les diferents tècniques d'impermeabilització segons l'acabat desitjat)

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants del mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

 •  Compliment de terminis: 10/10
 •  Compliment de preus: 10/10
 •  Compliment de qualitat: 10/10
 •  Serietat / Professionalitat: 10/10
 •  Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

50 anys d'experiència

La nostra experiència en impermeabilització de cobertes i centenars de treballs d'impermeabilització són la nostra millor garantia. Ens avalen 50 anys reparant goteres i problemes d'humitats al llarg de 3 generacions.

La millor qualitat/preu

El nostre volum de treball superior a la resta ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es tradueix en una estalvi directe a la teva factura.


Treballs d'impermeabilització recents

Veure més projectes >

On som

New York Office
New York, NY 10017
Datos de mapas
Datos de mapas ©2015 Google
Datos de mapasDatos de mapas ©2015 Google
Datos de mapas ©2015 Google
Mapa
Satélite
100 m 
 • Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. C/ Manso, 54 1º 1ª, 08205 Sabadell (Barcelona)
 • Telèfon: 607 44 15 95
 • Email: david@quatregotes.es

Horari

 • Dilluns a divendres de 8:00 a 20:30
 • Dissabtes de 8:00 a 15:00
 • Atenem urgències