Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nomeni empresa: QUATRE GOTES
Raó social: Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L.
NIF: B66683186
Adreça: Carrer Manso, 54 1r1a 08205 Sabadell – BARCELONA
Telèfon: 607 44 15 95
Email: david@quatregotes.es


El present avís legal (d'ara endavant, l'"Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.quatregotes.es 

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre B66683186 (QUATRE GOTES) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accessos d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES) o qualsevol de les seves delegacions. 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L.(QUATRE GOTES). 

Contingut de la web i enllaços (links)

Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a uns certs usuaris.

Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES) no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES). La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de Quatre Gotes - Impermeabilitzacions i Rehabilitacions, S.L. (QUATRE GOTES) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.