Impermeabilització de terrasses a Barcelona

Reparem goteres i filtracions en tot tipus de terrasses

Terraza sin tratar

Les terrasses són l'element estructural dels edificis que més pateix el pas del temps. Els successius contrastos de temperatura entre la calor de l'estiu i el fred de l'hivern van degradant l'acabat final i la impermeabilització, perdent així efectivitat i provocant goteres i humitats.

Una vegada detectada la humitat a l'interior de l'habitatge, procedim a fer un estudi per buscar la millor solució, depenent de les necessitats de cada client.

La importància d'una correcta impermeabilització

Terraza sin tratar

L'aigua és un dels elements que els professionals de la construcció hem de controlar amb més precaució. Quan es tracta de frenar el pas de l'aigua no serveixen mitges solucions o pedaços ja que tard o d'hora acabarà per trobar el seu camí.

Només una actuació a fons, que impliqui una impermeabilització integral, mitjançant membranes bituminoses amb el millor cautxú que hi ha actualment (SBS) i la posterior instal·lació d'un paviment de gres o un acabat mineral de pissarra del pirineu, poden garantir una estanqueïtat duradora.

De vegades detectem problemes relacionats amb el propi disseny de l'element. En aquests casos no dubtem a atacar el problema d'arrel, per exemple modificant pendents per forçar una millor evacuació de l'aigua en la coberta.

Especialistes en rehabilitació de terrasses

En Quatre Gotes tenim més de 50 anys d'experiència en la impermeabilització de terrasses. Cuidem cada detall del procés per oferir sempre la màxima qualitat. Treballem amb els millors materials del mercat per realitzar el nostre treball en el menor temps possible i amb les màximes garantíes. Traslladem amb cura tots els elements en les terrasses com ara mobles, tests o jardineres. Retirem la runa amb maquinària especialitzada i utilitzem grues especials tant per a la retirada de la runa com per a la pujada de materials.

Per al treball d'impermeabilització apliquem els materials de millor qualitat (morters específics, membranes bitumisoses SBS, poliuretans d'alta qualitat). També en els acabats, instal·lant principalment gres anti-gel, però també tarimes de fusta o de resina, rajola o paviments continus).

La nostra dedicació i cura busquen sempre la teva màxima satisfacció i comoditat com a client. Per aquest motiu tenim molt en compte les teves necessitats, buscant sempre la solució més econòmica amb la millor garantia.

A continuació pots veure alguns dels treballs que hem realitzat recentment:

Impermeabilitzacions a BarcelonaImpermeabilització d'una terrassa a GranollersImpermeabilització d'una terrassa a Barcelona

Acaba amb les humitats per a sempre

Quatre Gotes és un negoci familiar especialitzat en la impermeabilització d'edificis amb més de 50 anys d'experiència. Durant aquest temps hem impermeabilitzat centenars d'edificis de tota Catalunya.

Si vols impermeabilitzar la teva terrassa amb els millors acabats i la màxima comoditat no dubtis a contactar amb nosaltres i et farem un pressupost en menys de 48 hores.

Telèfon: 607 441 595   E-mail: david@quatregotes.es

Demana'ns un pressupost sense compromís ❯