Impermeabilització de terrasses Granollers

Serveis d'impermeabilització a Granollers

Som especialistes en tractaments contra la humitat i impermeabilització; t'oferim un servei eficaç, tant per a particulars com per a professionals de sector de l'obra i de la construcció, amb el que acabar d'una vegada per totes amb un problema típic tant en construccions de diversa antiguitat. A més oferim 10 anys de garantia per als treballs d'impermeabilitzat.

Treballem a Granollers centre així com també a les zones de LledonerFont VerdaInstituts - PonentSant Miquel - Tres TorresSant MiquelCongost - Can Gili - Estació del Nord, L'HostalSota del Cami RalJoan PrimGranollers Nord i Instituts.

Quatre Gotes: la teva empresa d'impermeabilització a Granollers

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants de mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

  • Compliment de terminis: 10/10
  • Compliment de preus: 10/10
  • Compliment de qualitat: 10/10
  • Serietat / Professionalitat: 10/10
  • Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

La millor qualitat / preu

El nostre gran volum de treball ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es converteix en un estalvi directe en la factura.

Pressupost en 24 hores sense compromís

Escriu-nos. Et contestem en 60 minuts

Si ho prefereixes també pots trucar-nos per telèfon:

 607 441 595

horari de 8:00 a 20:30

Tractament d'humitats i goteres a Granollers

L'aparició d'humitats o filtracions provocades per males impermeabilitzacions a les cobertes han de tractar-se al més lleu símptoma ja que pot derivar en pitjors problemes. A curt termini poden requerir mesures més complexes i per tant costoses. De la mà dels nostres tècnics professionals, experts en el tractament d'impermeabilitzacions de cobertes, que a més compten amb una àmplia trajectòria en el sector, t'oblidaràs per sempre de les humitats en la teva finca o nau a Granollers. Tots els nostres treballs d'impermeabilització tenen una garantia de 10 anys.

Som l'empresa de referència en tota la província de Barcelona per al tractament de filtracions i humitats així com impermeabilització de cobertes. T'ajudarem en tot el que et faci falta per combatre una mala impermeabilització amb el degut tracte i a preu real de mercat. A Quatre Gotes a Granollers t'animem a confiar en la qualitat de la nostra feina. Tots els que formem Quatre Gotes estarem encantats d'atendre i oferir nostre assessorament, sense cap tipus de compromís. Ens avalen 50 anys d'experiència i centenars de clients satisfets.

Granollers > Impermeabilizació d'una Terrassa en una vivenda particular

Granollers > Impermeabilizació d'una Terrassa en una vivenda particular

Reparació d'una gotera en un habitatge a Granollers.

Granollers > Impermeabilització i eliminació de goteres a Granollers

Granollers > Impermeabilització i eliminació de goteres a Granollers

Impermeabilització i eliminació de goteres en una terrassa de Granollers.