Impermeabilitzacions a Terrassa

Serveis d'impermeabilització a Terrassa

Som l'empresa líder en tractaments contra la humitat i impermeabilització a Terrassa. T'oferim la solució definitiva per a problemes d'humitats i goteres en terrasses o cobertes. Servei eficaç per a particulars i empreses. T'oferim 10 anys de garantia en tots els treballs de impermeabilitzat.

Treballem a Terrassa centre així com també a les zones de Plaça Catalunya - Escola industrialVallparadísAntic poble de St. PereCa n'AurellSant Pere o Can Roca entre d'altres.

Quatre Gotes: la teva empresa d'impermeabilitzacions a Terrassa

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants de mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

  • Compliment de terminis: 10/10
  • Compliment de preus: 10/10
  • Compliment de qualitat: 10/10
  • Serietat / Professionalitat: 10/10
  • Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

La millor qualitat / preu

El nostre gran volum de treball ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es converteix en un estalvi directe en la factura.

Pressupost en 24 hores sense compromís

Escriu-nos. Et contestem en 60 minuts

Si ho prefereixes també pots trucar-nos per telèfon:

 607 441 595

horari de 8:00 a 20:30

Tractament de filtracions i goteres a Terrassa

Els edificis a Terrassa poden estar exposats a elevats graus d'humitat i filtracions d'aigua. Es fan malbé els materials que componen l'edificació i hi ha un alt risc per a aquelles persones que pateixen asma o altres malalties respiratòries o de tipus al·lèrgic ja que poden empitjorar els seus símptomes a causa de la humitat i filtracions d'aigua.

Les filtracions i goteres als habitatges en malmeten tant l'aspecte estètic, com l'estabilitat de l'edificació. Aquest tipus d'efectes, poden causar corrosió en els elements estructurals i malmetre'n el mobiliari.

L'aigua és un dels elements que els professionals de la construcció hem de controlar amb més precaució. Quan es tracta de frenar-ne el pas no serveixen mitges solucions o "pegats" ja que tard o d'hora aquesta acabarà per trobar el seu camí.

Només una actuació a fons, que impliqui una impermeabilització integral, mitjançant membranes bituminoses amb el millor cautxú que hi ha actualment (SBS) i la posterior instal·lació d'un paviment de gres o un acabat mineral de pissarra del pirineu, poden garantir una estanquitat duradora.

De vegades detectem problemes relacionats amb el propi disseny de l'element. En aquests casos no dubtem a atacar el problema d'arrel, per exemple modificant pendents per forçar una millor evacuació de l'aigua a la coberta.

A Quatre Gotes t'oferim un ampli servei d'impermeabilitzacions a Terrassa. Ens dediquem a la impermeabilització de cobertes i apliquem diferents mètodes d'impermeabilització. Apliquem els materials impermeabilitzants de forma generosa, sense juntes i amb una pujada en paret de 40 cm per eliminar qualsevol risc de penetració aigua pels cavalcaments o juntes que deixen alguns sistemes tradicionals.

A Quatre Gotes tu ets qui tria, posant a la teva disposició gran varietat d'acabats, des de deixar-la al descobert com cobert per qualsevol tipus de paviment. Els productes amb els que treballem són de la millor qualitat ja que en cas contrari no podríem oferir garantia de 10 anys en tots els nostres treballs.

La feina d'una empresa d'impermeabilització és delicada i alguns projectes de filtracions reiterades requereixen un grau elevat d'experiència per poder tallar d'arrel amb el problema. La nostra empresa compta amb professionals qualificats i amb anys d'experiència fent impermeabilitzacions amb èxit i sempre complint amb les necessitats del client. Si vius a Terrassa i necessites un sistema d'impermeabilització, a Quatre Gotes estem disponibles per solucionar els problemes. Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.