Qui som

Quatre Gotes és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència en la impermeabilització de terrasses i la rehabilitació de façanes

Realitzem tot tipus d'instal·lacions i rehabilitacions de cobertes i impermabilizacion amb tela asfàltica, pintures impermeables, etc. Et solucionem problemes de goteres, fuites, filtracions i humitats de la teva llar de manera ràpida i neta, sempre minimitzant les molèsties.

Cobrim tota la provincia de Barcelona. El nostre equip és qualificat i format en les darreres tecnologies d'aïllament i impermeabilizació.

50 anys d'experiència en impermeabilitzacions professionals

A Quatre Gotes cuidem cada detall del procés per oferir sempre la màxima qualitat. Treballem amb els millors materials del mercat per realitzar el nostre treball en el mínim temps possible i amb les màximes garanties. Vam traslladar elements a les terrasses com són mobiliari, testos o jardineres amb cura. Retirem la runa amb maquinària especialitzada i utilitzem grues especials tant per la retirada de runa com per a la càrrega de materials.

En les impermeabilitzacions sempre apliquem els materials de millor qualitat (morters específics, membranes bitumisoses SBS, poliuretans d'alta qualitat). També en els acabats, instal·lant principalment gres anti-gel, però també tarimes de fusta o de resina, rajola o paviments continus).

Busquem la teva satisfacció i comoditat com a client. Per aquest motiu tenim molt en compte les teves necessitats, buscant sempre la solució més econòmica i amb la millor garantia.

Qui som

Acaba amb les humitats per a sempre

Garantit pels nostres sistems de darrera generació i pel nostre equip
especialitzat en les tècniques més modernes d'impermeabilització