Impermeabilitzacions a Barcelona

Serveis d'impermeabilització a Barcelona

Som l'empresa líder en tractaments contra la humitat i impermeabilització a Barcelona. Si tens problemes de goteres o filtracions en terrasses o cobertes truca'ns. T'oferim un servei eficaç, tant per a particulars com per a empreses, i et garantim que acabaràs amb qualsevol problema. A més t'oferim 10 anys de garantia en tots els treballs d'impermeabilitzat.

Treballem a Barcelona i rodalies. Pressupost en 24 hores i sense compromís.

Quatre Gotes: la teva empresa d'impermeabilització a Barcelona

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants de mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

  • Compliment de terminis: 10/10
  • Compliment de preus: 10/10
  • Compliment de qualitat: 10/10
  • Serietat / Professionalitat: 10/10
  • Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

La millor qualitat / preu

El nostre gran volum de treball ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es converteix en un estalvi directe en la factura.

Pressupost en 24 hores sense compromís

Escriu-nos. Et contestem en 60 minuts

Si ho prefereixes també pots trucar-nos per telèfon:

 607 441 595

horari de 8:00 a 20:30

Tractament d'humitats i Impermeabilitzacions a Barcelona

Probablement una de les coses més desagradables i que pitjor impressió causen a l'interior d'un habitatge és la presència d'humitat a les parets i sobretot la característica olor de floridura. L'aigua té una gran facilitat per filtrar-se a través d'esquerdes, porus, forats o capil·laritat, i un cop s'ha obert pas ja no hi ha marxa enrere ja que el problema anirà a pitjor. Per aquesta raó, a Quatre Gotes, la teva empresa de tractament d'humitats a Barcelona, creiem que és millor prevenir que curar per això és important fer un diagnòstic adequat abans que el dany provocat sigui més gran.

Quan ens atenem a un problema de filtracions el primer que fem és buscar humitats. Una manera de fer-ho és comprovant la temperatura de les superfícies atès que les zones amb més humitat conserven millor la calor de el sol, de manera que en arribar la nit parets i sostres es refreden de manera irregular. Un cop detectat el problema i localitzada la filtració procedim a dur a terme la impermeabilització en el teu pis de Barcelona.

Treballem amb els millors materials del mercat per a realitzar la feina en el menor temps possible i amb les màximes garanties. Traslladem elements a les terrasses com són mobiliari, testos o jardineres amb cura. Retirem la runa amb maquinària especialitzada i utilitzem grues especials tant per a la retirada de la runa com per a la càrrega de materials.

Per a la impermeabilització apliquem els materials de millor qualitat (morters específics, membranes bituminoses SBS, poliuretans d'alta qualitat). També en els acabats, instal·lant principalment gres anti-gel, però també tarimes de fusta o de resina, rajola o paviments continus).

A Quatre Gotes, la teva empresa d'impermeabilitzacions a Barcelona, sempre busquem la millor qualitat i els millors resultats per tal de garantir la teva satisfacció.

També, i pel mateix motiu, utilitzem sistemes continus, és a dir sense cap tipus de junta, per eliminar el risc de filtracions.

Finalment, una altra gran avantatge de les impermeabilitzacions de la nostra empresa de Barcelona, és que posem a la vostra elecció una sèrie d'acabats: transitables, trepitjables no transitables o un acabat cobert pel paviment que el client prefereixi.

Treballs realitzats a Barcelona

Barcelona > Impermeabilizacions a Barcelona de Canal

Barcelona > Impermeabilizacions a Barcelona de Canal

Impermeabilizació de canal amb tela asfáltica amb acabat mineral de pissarra.

Barcelona > Eliminació de goteres i humitats en una terrassa de Barcelona

Barcelona > Eliminació de goteres i humitats en una terrassa de Barcelona

Eliminació de goteres i humitats en una terrassa de Barcelona