Impermeabilització de terrats comunitaris a Barcelona

Manteniment i reparació de terrats comunitaris

Terraza sin tratar

La majoría de ciutats a Espanya estan formades per blocs de pisos i edificis d'oficines. A diferència d'altres ciutats europees, on les cobertes inclinades amb pissarra o xapes de zinc són l'habitual, a Espanya la major part de les vegades tenim terrats comunitaris transitables que sovint destinem a tendir la roba.

El fet que nostra meteorologia ens permeti assecar la roba a l'aire lliure i que no necessitem de cobertes inclinades per descarregar neu afavoreixen aquest tipus de solució arquitectònica.

Problemes d'humitats en terrats

Els problemes d'humitats, filtracions o goteres en un edifici són molt delicats ja que a més de suposar un problema de salut pot afectar seriosament a l'estructura de l'immoble. Per això és necessari actuar amb rapidesa de seguida que detectem les primeres taques d'humitat.

Si el terrat comunitari no té un trànsit massa freqüent, l'opció més econòmica, ràpida i de garantia, és aplicar dues membranes betuminoses de cautxú SBS de la màxima qualitat. La primera és una capa de tela polimèrica amb armadura de feltre de polièster d'altes prestacions. I la segona, una tela polimèrica amb acabat mineral de pissarra. Amb aquest tipus d'acabat no serà necessari pavimentar el sòl. Aquest sistema és ideal per impermeabilitzar terrats comunitaris amb un ús molt escàs, per exemple per realitzar tasques de manteniment (antenes, ascensors, etc).

Si el terrat comunitari té un major trànsit, per exemple per tendir la roba, el recomanable és aplicar sobre la impermeabilització que hàgim considerat oportuna, protegir-la amb una xapa de morter i pavimentar damunt amb gres porcelànic.

Especialistes en rehabilitació de terrasses

A Quatre Gotes, S.L tenim més de 50 anys d'experiència en la impermeabilització de terrasses. Cuidem cada detall del procés per oferir sempre la màxima qualitat. Treballem amb els millors materials del mercat per realitzar el nostre treball en el menor temps possible i amb les màximes garantíes. Traslladem elements en les terrasses com són mobiliari, tests o jardineres amb cura. Retirem els enderrocs amb maquinària especialitzada i utilitzem grues especials tant per a la retirada de l'enderroc com per a la càrrega de materials.

Per al treball d'impermeabilització apliquem els materials de millor qualitat (morters específics, membranes betuminoses SBS, poliuretans d'alta qualitat). També en els acabats, instal·lant principalment gres anti-gel, però també tarimes de fusta o de resina, llistons o paviments continus).

La nostra dedicació i cura busquen sempre la teva màxima satisfacció i comoditat com a client. Per aquest motiu tenim molt en compte les teves necessitats, buscant sempre la solució més econòmica amb la millor garantia.

Solucionem els problemes de goteres de la teva comunitat

Quatre Gotes, S.L és un negoci familiar especialitzat en la impermeabilització d'edificis amb més de 50 anys d'experiència. Durant aquest temps hem impermeabilitzat centenars d'edificis a tota Catalunya.

Si vols impermeabilitzar el terrat comunitari del teu bloc amb els millors acabats i la màxima comoditat no dubtis a contactar amb nosaltres. Et fem un pressupost en menys de 48 hores.

Telèfon: 607 441 595   E-mail: david@quatregotes.es

Demana'ns un pressupost d'impermeabilització