Impermeabilitzacions a Sabadell

Serveis d'impermeabilització a Sabadell

Som l'empresa líder en tractaments contra la humitat i impermeabilització a Sabadell. T'oferim la solució definitiva per a problemes d'humitats i goteres en terrasses o cobertes. Servei eficaç per a particulars i empreses. T'oferim 10 anys de garantia en tots els treballs d'impermeabilitzat.

Treballem a Sabadell centre així com també a les zones de GràciaCan Feu, Can Rull, La Concòrdia, Ca n'Oriac, La Creu Alta, Can Puiggener, La Serra de Sant Iscle, La Creu de Barberà o Sant Pau de Riu-Sec.

Quatre Gotes: la teva empresa d'impermeabilització a Sabadell

Garantia de 10 anys

Treballem amb els millors materials i productes impermeabilitzants de mercat. Per aquest motiu podem garantir els nostres treballs d'impermeabilització integral per un període de 10 anys.

Clients 100% satisfets

Així valoren els nostres clients els següents aspectes de la nostra feina:

  • Compliment de terminis: 10/10
  • Compliment de preus: 10/10
  • Compliment de qualitat: 10/10
  • Serietat / Professionalitat: 10/10
  • Neteja: 10/10

(Font: Habitissimo)

La millor qualitat / preu

El nostre gran volum de treball ens dóna accés a millors descomptes en materials impermeabilitzants i de construcció, la qual cosa es converteix en un estalvi directe en la factura.

Pressupost en 24 hores sense compromís

Escriu-nos. Et contestem en 60 minuts

Si ho prefereixes també pots trucar-nos per telèfon:

 607 441 595

horari de 8:00 a 20:30

Tractament de filtracions i goteres a Sabadell

L'aigua és un dels elements que els professionals de la construcció hem de controlar amb més precaució. Quan es tracta de frenar el pas de l'aigua no serveixen mitges solucions o "pegats" ja que tard o d'hora acabarà per trobar el seu camí.

Només una actuació a fons, que impliqui una impermeabilització integral, mitjançant membranes bituminoses amb el millor cautxú que hi ha actualment (SBS) i la posterior instal·lació d'un paviment de gres o un acabat mineral de pissarra del pirineu, poden garantir una estanquitat duradora.

De vegades detectem problemes relacionats amb el propi disseny de l'element. En aquests casos no dubtem a atacar el problema d'arrel, per exemple modificant pendents per forçar una millor evacuació de l'aigua a la coberta.

A la nostra empresa d'humitats de Sabadell, busquem l'origen de el problema i el resolem amb totes les garanties.

Si vols saber més sobre nosaltres o sobre algun dels nostres serveis de reparació d'humitats a sabadell, no dubtis en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d'atendre't i resoldre qualsevol dubte sense cap compromís.

Sabadell > Reparació de goteres en el Paddock Boulevard

Sabadell > Reparació de goteres en el Paddock Boulevard

Eliminació de goteres en una coberta de Sabadell, mitjançant un acabat de pissarra natural